Over Brink

Opgericht in 2021, geloven we dat de perfecte kop koffie meer is dan alleen een drankje - het is een ervaring die al je zintuigen moet prikkelen.

Daarom betrekken we onze bonen van de beste kleinschalige koffieproducenten over de hele wereld en koppelen we elk brouwsel aan een speciaal samengestelde Spotify-afspeellijst.

Geboren uit een liefde voor cafeïne en muziek, is Brink opgericht om artiesten uit een breed scala aan genres en afkomsten te promoten, en om nieuwe en opwindende koffiesoorten van over de hele wereld te kopen. Lees hier meer over de muziek.

Of je nu een doorgewinterde koffiekenner bent of een nieuwkomer in de wereld van speciale brouwsels, wij hebben iets voor jou. Onze toewijding aan duurzaamheid en gemeenschap drijft alles wat we doen, van de manier waarop we onze bonen betrekken tot de manier waarop we met onze klanten omgaan.


Volg ons op Facebook , Instagram , Twitter of TikTok om op de hoogte te blijven van alles wat met Brink te maken heeft. Schrijf u hieronder in voor de nieuwsbrief of neem contact met ons op als we u ergens mee kunnen helpen.

We zijn er trots op dat we Defense en Blue Light Card kortingen kunnen aanbieden. Zoek op Brink en je zou ons moeten vinden!

×