Duurzaamheid

Koolstof compensatie

We compenseren de uitstoot van kooldioxide (CO 2 ) van elke Brink-levering die we doen.

Met behulp van industriemodellen de hoeveelheid CO 2 bepalen die bij elke levering in de atmosfeer terechtkomt, doneren we een geldbedrag aan een externe leverancier die de uitstoot compenseert.

Deze compensatie kan betrekking hebben op het planten van een boom of bomen, het bijdragen aan projecten die werken aan het stoppen van ontbossing over de hele wereld, of het verbeteren en beschermen van bestaande bossen.

Wat is koolstofcompensatie?

Stel je voor dat je er een puinhoop van maakt, laten we zeggen een blik verf morst. Maar je weet niet hoe je verf moet opruimen, of je hebt er gewoon geen zin in. Dus in plaats van het zelf schoon te maken, betaal je iemand om ergens anders een ander blikje gemorste verf op te ruimen, of om te voorkomen dat een ander verfblikje gemorst wordt.

De verf die je hebt gemorst, is er nog steeds. Maar het totale aantal verfblikken dat in de wereld is gemorst, is hetzelfde als voordat je de jouwe morste. Zo zijn koolstofcompensaties voor de uitstoot van kooldioxide (CO 2 ) die we in de atmosfeer uitstoten.

Lees hier meer.

Recycling

Al onze koffiezakken zijn 100% recyclebaar, dus als je er klaar mee bent, zorg er dan voor dat het in je prullenbak gaat, zodat het iets anders kan worden! Onze kartonnen bezorgdozen zijn hetzelfde, dus zorg ervoor dat ze ook gerecycled worden.

Hergebruik je gemalen koffie

Gemalen koffie is geheel natuurlijk en composteerbaar en heeft meerdere toepassingen na het nuttigen van een heerlijk kopje Brink. Bekijk wat u kunt doen in plaats van het in de prullenbak te gooien:

  • Voeg het toe aan een compost zodat het op natuurlijke wijze kan ontbinden
  • Gebruik het in de tuin als meststof
  • Vorm ze in koffieblokken om op vuur te verbranden
  • Voorkom dat slakken en slakken je planten opeten
  • Maak een gezichtsmasker om je huid te scrubben
  • Meng met water en voeg toe aan planten om ze te helpen groeien
×